IJsboerke
IJsboerke
IJsboerke
IJsboerke
IJsboerke
shop

Jouw IJsboerke moment waar en wanneer jij het wil.

Wat dacht je van take - away IJsboerke roomijs als zoete onthaasting tijdens het shoppen? Of liever gezellig bij jouw thuis op de bank … Want genieten van IJsboerke roomijs kan waar en wanneer jij maar wil.
Las een welverdiende pauze in en breng een bezoek aan een van onze IJsboerke Moment Shops. Of ontdek het hele IJsboerke assortiment in ons winkeltje te Tielen en verras het hele gezin.

Smakelijk!

Het begon allemaal in 1935, toen Staf Janssens met zijn kruiwagen door Tielen kruide.

Staf Janssens is 15 jaar. Op een kruiwagentje monteert hij een kleine ton met 6 liter ijs, door zijn ouders thuis gemaakt. In de zomer gaat hij langs bij de buren in Tielen - met succes! De ijsronde van Staf groeit met de dag. Na een tijd is heel het dorp gek op 't IJsboerke. Waar Staf langskomt, is het feest. Staf's kruiwagen wordt al snel ingeruild voor een bakfiets, de bakfiets voor een brommer, de brommer voor een bestelwagentje ...


story
authentic

De beroemde volle zachte smaak, dankzij onze Belgische traditie en vakmanschap

Vind je ons ijs ongelooflijk lekker? Da's geen toeval. Voor IJsboerke is alleen het beste goed genoeg. Sinds het prille begin - in 1935 - bereiden we ons roomijs met natuurlijke grondstoffen en dagverse room. Roomijs van IJsboerke bevat meer dan 25% room. Dat is meer dan de wettelijke verplichte 20%. Maar we zijn ook passioneel bezig met vernieuwing. Daardoor hebben we voor elk wat wils.


vlamu

Vlaanderen Muziekland

IJsboerke trok samen met Geena Lisa en co naar verschillende steden. Samen hebben we er telkens een groot feest van gemaakt. Daarom willen wij graag iedereen bedanken voor de aanwezigheid en de fantastische zomeravonden. Zo trok de muziekkaravaan ook naar Tielen ...

Herken jij enkele bekende gezichtjes?

#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.